Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (2024)

Table of Contents
Televisies Televisies Overzicht Harmonieuze aanwezigheid. Slank en chic voor in je woonruimte. Slim One Slate. Prachtig vanuit elke hoek. Gaat naadloos over in de muur Trillende afwerking. Geeft harmonie aan je huis. Integreert je tv en Soundbar perfect, waarbij de standaard vrijwel onzichtbaar is Veelzijdige standaard die bij je stijl past Rommelvrij vanuit elke hoek OLED met zuivere zwarttinten, helder en prachtig Meer dan 8 miljoen zelfoplichtende pixels, intense helderheid en contrast Elke scène nog helderder met schitterende kleuren en contrast Meer dan een miljard levendige, levensechte kleuren Heldere beelden. Verfijnd en opgeschaald naar 4K. Zelfs razendsnelle actie blijft helder en zonder ruis Ongeëvenaard realisme met XR Processor™ Schitterende kleuren vanuit iedere hoek Haal bioscoopwaardige beelden in huis Schermspeaker, altijd het bioscoopgevoel Geluid uit het scherm, nauwkeurig afgestemd op de actie Glasheldere spraak. Precieze dialogen. Dankzij de intelligente verwerking wordt normaal stereogeluid opgeschaald naar verbluffende 3D Surround Sound. Met BRAVIA Theatre verander je je huis in een bioscoop Volledig bioscoopwaardig, ga verder dan gewone virtuele Surround Sound Het geluid sluit naadloos aan op de beelden op het scherm Glasheldere spraak. Precieze dialogen. Klaar voor de 360 Spatial Sound Personalizer BRAVIA Theatre moeiteloos bedienen Eén weergave, simultaan geluid Je favoriete entertainment. Met de hulp van Google. Houd van entertainment. Houd van de planeet. Tijd om te gamen. Wees onoverwinnelijk. BRAVIA 8 BRAVIA 8 BRAVIA 8 BRAVIA 8 BRAVIA 8 BRAVIA 8 BRAVIA 8 BRAVIA 8 BRAVIA 8 Ontwikkeld met het oog op het milieu BRAVIA 8 BRAVIA 8 BRAVIA 8

Aanmelden

 • Mijn producten
 • Een nieuw product registreren
 • Mijn Accountgegevens
 • Voorkeuren nieuwsbrief
 • Gemeenschap
 • Mijn bestellingen
 • Afleveradressen
 • Betaalmethodes
 • Mijn coupons

Televisies

Televisies

Televisies

 • Ontdekken
 • Producten
 • Accessoires
 • Tv's vergelijken
Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (29)

BRAVIA 8 | XR Processor | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Google TV)

NEW

Where To Buy

 • K-55XR80
 • K-65XR80
 • K-77XR80

BRAVIA 8

 • Overzicht

 • Kenmerken

  • Smart
  • Eco
  • Game
 • Gerelateerde producten
 • Beoordeling en recensie
 • Ondersteuning voor dit model

  • K-55XR80
  • K-65XR80
  • K-77XR80

Where To Buy

0pt-body

BRAVIA 8 (tv-ontwerp van 65 inch) /

Ontwerp

Harmonieuze aanwezigheid. Slank en chic voor in je woonruimte.

Een pronkstuk in elke kamer. De nieuwe slanke, dunne vormgeving van onze tv verfraait je woonruimte met vormen, materialen, kleuren en afwerkingen die prachtig aansluiten op je interieur, je muren en je Home Theatre-producten.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (30)

Slim One Slate. Prachtig vanuit elke hoek.

Gestroomlijnd en naadloos. Ons minimalistische One Slate-concept laat het scherm en de beeldrand tot één geheel fuseren, waardoor je optimaal kunt genieten. De platte achterkant van één geheel benadrukt de gestroomlijnde lijnen en het dunne profiel van de tv.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (31) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (32) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (33) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (34) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (35) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (36) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (37) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (38) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (39) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (40) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (41) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (42) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (43) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (44) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (45) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (46) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (47) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (48) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (49) Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (50)

De tv met de handgreep draaien

Trillende afwerking. Geeft harmonie aan je huis.

Ontworpen met een vrijwel onzichtbare beeldrand. Het natuurlijk warme, vlekbestendige oppervlak sluit naadloos aan op je interieur, je muren en BRAVIA Theatre.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (52)

Integreert je tv en Soundbar perfect, waarbij de standaard vrijwel onzichtbaar is

Slim verborgen. Ons onderstel is een dunne, platte stalen plaat die voorzien is van een metallic glans en een fijngestreepte afwerking. Zet BRAVIA Theatre bovenop de standaard en hij valt niet meer op.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (53)

Veelzijdige standaard die bij je stijl past

Ultieme flexibiliteit. Afhankelijk van je voorkeur kun je onze standaard op 4 posities plaatsen: aan de binnenkant, de buitenkant (voor smallere planken) of twee posities met Soundbar.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (54)

Rommelvrij vanuit elke hoek

Geen lelijke kabels die over je kasten lopen. De achterste kap houdt de kabels netjes verborgen, zodat alles er van alle kanten opgeruimd uitziet.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (55)

Afbeelding

OLED met zuivere zwarttinten, helder en prachtig

Prachtige beelden. Met de oneindige zwarttinten en verbluffende details van OLED creëren we geweldige texturen en realisme.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (56)

Meer dan 8 miljoen zelfoplichtende pixels, intense helderheid en contrast

Het toppunt van precisie. Ons OLED-scherm stuurt zelfstandig en intelligent 8 miljoen zelfoplichtende pixels aan, zet elke pixel aan of uit voor donker of licht en geeft zo diepere zwarttinten en kleuren die van je scherm afspatten.

Elke scène nog helderder met schitterende kleuren en contrast

Meer kleur en contrast in lichte delen. Dankzij een paneel met hoge luminantie (1) en een temperatuursensor (2) bestuurt deze tv met XR Contrast Booster het licht nauwkeurig voor heldere beelden en zuivere zwarttinten.

Meer dan een miljard levendige, levensechte kleuren

Zie de levensechte kleuren van deze wereld. Onze XR Triluminos Pro™ produceert meer dan een miljard kleuren met subtiele verzadiging en tinten, waardoor je natuurlijke kleuren in elk detail kunt zien.

Heldere beelden. Verfijnd en opgeschaald naar 4K.

Je favoriete films, verbeterd en verrijkt met extra details. XR Clear Image gebruikt een aangepaste database van texturen om elke inhoud intelligent om te zetten in bijna 4K-kwaliteit, wat de bron ook is.

Zelfs razendsnelle actie blijft helder en zonder ruis

Alle actie zonder ruis of schokken. XR OLED Motion detecteert en analyseert visuele elementen in opeenvolgende frames en maakt vervolgens extra frames aan tussen de originele frames voor soepelere scènes.

Ongeëvenaard realisme met XR Processor™

Gemaakt voor precisie. Onze XR Processor™ heeft een herkenningssysteem voor scènes waarin gegevens met extreme nauwkeurigheid worden gedetecteerd en geanalyseerd, om vervolgens het beeld te optimaliseren voor het ultieme realisme.

Meer informatie over XR Processor™

Schitterende kleuren vanuit iedere hoek

Tv kijken vanaf de zijkant is nu net zo fijn als wanneer je er recht voor zit. Op ons OLED-scherm blijven de kleuren consistent en levensecht, waar je ook kijkt.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (57)

Haal bioscoopwaardige beelden in huis

Ga thuis helemaal op in bioscoopwaardige beelden. Dankzij onze expertise op vlak van beeldkwaliteit en home-entertainment kunnen we de visie van de maker getrouw nabootsen met Studio Calibrated-modi die zijn ontwikkeld in samenwerking met Sony en 's werelds beste streamingdiensten.

Bekijk onze gekalibreerde modi

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (58)

Geluid

Schermspeaker, altijd het bioscoopgevoel

Haal de bioscoop in huis. Actuatoren achter het scherm trillen en veranderen het in een speaker die helder en meeslepend geluid produceert, met dezelfde geluidsstructuur als in de bioscoop. De nieuw uitgeruste tweeter geeft het gevoel van Surround Sound voor een echte bioscoopervaring.

Geluid uit het scherm, nauwkeurig afgestemd op de actie

Geluid en beeld, perfect gesynchroniseerd. Acoustic Surface Audio+™ met tweeter verandert elk deel van het scherm in een krachtige speaker die geluid produceert vanaf de exacte plek in de scène. Hoor gesproken zinnen rechtstreeks van de acteur en haal de bioscoopervaring in huis.

Glasheldere spraak. Precieze dialogen.

Geen gedempte stemmen meer. Ons nieuwe Voice Zoom 3™ herkent gesprekken tussen mensen dankzij AI machine learning en verhoogt of verlaagt het volume daarvan, zodat ook zachte stemmen luid en duidelijk te horen zijn. Werkt ook met onze Home Theatre-producten.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (59)

Dankzij de intelligente verwerking wordt normaal stereogeluid opgeschaald naar verbluffende 3D Surround Sound.

Laat je meevoeren. Onze 3D Surround Upscaling creëert met alleen de tv-speakers virtuele Surround Sound vanaf de bovenkant en de zijkanten. Zelfs 2-kanaals en 5.1-kanaals audio wordt opgeschaald naar een meeslepend 5.1.2-kanaals geluid. Bovendien zorgen Dolby Atmos® en DTS:X® voor een onvergetelijk ruimtelijk geluid.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (60)

Voor home-entertainment

Met BRAVIA Theatre verander je je huis in een bioscoop

Vul elk hoekje in je kamer met bioscoopgeluid dat je raakt. Koppel BRAVIA aan BRAVIA Theatre en haal de emotie en spanning van een bioscoop in huis, voor een ongekende audiovisuele ervaring.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (61)

Volledig bioscoopwaardig, ga verder dan gewone virtuele Surround Sound

Het is simpelweg revolutionair. Onze 360 Spatial Sound Mapping-technologie creëert phantom-speakers vanuit de fysieke speakers, voor een bioscoopwaardige ervaring in je eigen huis.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (62)

Het geluid sluit naadloos aan op de beelden op het scherm

Het geluid wordt aangepast als één geïntegreerd speakersysteem. Met Acoustic Center Sync kan onze Home Theatre-apparatuur BRAVIA als middenspeaker gebruiken, zodat het geluid vanuit het scherm komt in plaats van alleen uit de Soundbar.

Glasheldere spraak. Precieze dialogen.

Geen gedempte stemmen meer. Ons nieuwe Voice Zoom 3™ herkent gesprekken tussen mensen dankzij AI machine learning en verhoogt of verlaagt het volume daarvan, zodat ook zachte stemmen luid en duidelijk te horen zijn. Werkt ook met onze Home Theatre-producten.

Klaar voor de 360 Spatial Sound Personalizer

Pas het geluid van Dolby Atmos® en DTS:X® aan je eigen voorkeuren aan door onze draagbare speaker of BRAVIA Theatre U te combineren met BRAVIA voor Surround Sound. Werkt ook met sommige koptelefoons van Sony.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (63)

BRAVIA Theatre moeiteloos bedienen

Bedien functies als het geluidsveld en het volume in een handomdraai met alleen de afstandsbediening. Dankzij de geïntegreerde gebruikersinterface, verschijnen de Soundbar-instellingen automatisch in het menu met snelle instellingen van de BRAVIA-tv.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (64)

Sony | BRAVIA Connect-app Bedien BRAVIA en BRAVIA Theatre met je smartphone. Met de BRAVIA Connect-app kun je het volume en instellingen aanpassen en zelfs je apparaten bedienen zonder de afstandsbediening of het menu op het scherm te gebruiken Informatie over de app

HDMI-aansluiting. Eenvoudiger voor iedereen. Nooit meer problemen om je Soundbar en je tv via HDMI aan te sluiten. De aanraakstippen op de ARC/ACS-aansluiting maken aansluiten voor iedereen gemakkelijk. Ontdek de toegankelijkheidsfuncties

Eén weergave, simultaan geluid

Met onze tv met simultane geluidsuitvoer kun je op je koptelefoon naar een programma luisteren, terwijl je partner tegelijkertijd hetzelfde programma beluistert via de tv-speakers. Je kunt ook het volume met Bluetooth-apparaten afzonderlijk aanpassen.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (67)

Smart

Je favoriete entertainment. Met de hulp van Google.

Google TV™ brengt je favoriete films, programma's en content uit je apps en abonnementen samen en ordent alles speciaal voor jou.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (68)

Ontdek meer

Eco

Houd van entertainment. Houd van de planeet.

Prachtige beelden en geweldig geluid mogen nooit ten koste gaan van het milieu. We steken veel tijd en energie in het verlagen van onze impact op het milieu.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (69)

Ontdek meer

Game

Tijd om te gamen. Wees onoverwinnelijk.

BRAVIA geeft de fantastische beelden en soundscapes weer van de games van nu. Wil je nog meer? Sluit een PlayStation®5-console aan als je er helemaal in wilt opgaan.

Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (70)

Ontdek meer

Smart
Eco
Game

Slanke vormgeving, prachtig in elk interieur

Dankzij het ontwerp met harmonieuze aanwezigheid past onze slanke, chique OLED-tv perfect als pronkstuk in elke kamer past. Esthetische schoonheid wordt perfect gecombineerd met heldere OLED-beelden met zuivere zwarttinten en geluid uit het scherm van bioscoopkwaliteit, voor onvergetelijke entertainment.

()

Verkrijgbaar vanaf

Where To Buy

 • BRAVIA 8

  K-55XR80

  139 cm (55 inch)

  NEW

 • BRAVIA 8

  K-55XR83

  139 cm (55 inch)

  NEW

 • BRAVIA 8

  K-55XR84

  139 cm (55 inch)

  NEW

 • BRAVIA 8

  K-65XR80

  164 cm (65 inch)

  NEW

 • BRAVIA 8

  K-65XR83

  164 cm (65 inch)

  NEW

 • BRAVIA 8

  K-65XR84

  164 cm (65 inch)

  NEW

 • BRAVIA 8

  K-77XR80

  195 cm (77 inch)

  NEW

 • BRAVIA 8

  K-77XR83

  195 cm (77 inch)

  NEW

 • BRAVIA 8

  K-77XR84

  195 cm (77 inch)

  NEW

  Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (74)

  Ontwikkeld met het oog op het milieu

  MEER OVER SONY EN HET MILIEU

  Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

  Meer informatie

  MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt
  • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast
  • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kun je nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat je de tv in stand-by hoeft te zetten

  CMU-BC1 I BRAVIA CAM CMU-BC1 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  SU-WL900 | Tv-muurbeugel SU-WL900 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  SU-WL850 muurbeugel SU-WL850 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  SU-WL450-muurbeugel SU-WL450 WALL-MOUNT BRACKET 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  BRAVIA Theatre Quad | Premium Home Theatre-systeem | 360 Spatial Sound Mapping | Dolby Atmos®/DTS:X® BRAVIA Theatre Quad 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® Home Theatre-systeem | HT-A9 HT-A9 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  BRAVIA Theatre Bar 9 | Premium enkele Soundbar | 360 Spatial Sound Mapping | Dolby Atmos®/DTS:X® BRAVIA Theatre Bar 9 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  BRAVIA Theatre Bar 8 | Enkele Soundbar | 360 Spatial Sound Mapping | Dolby Atmos®/DTS:X® BRAVIA Theatre Bar 8 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® 5.1.2-kanaals Soundbar | HT-A5000 HT-A5000 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos® / DTS:X® 3.1-kanaals Soundbar | HT-A3000 HT-A3000 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  Dolby Atmos®/DTS:X® 3.1-kanaals Soundbar | HT-S2000 HT-S2000 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  2.1-kanaals Soundbar met krachtige draadloze subwoofer | HT-S400/HT-SD40 HT-S400 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  5.1-kanaals Home Theatre-systeem met draadloze achterspeakers | HT-S40R HT-S40R 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  5.1-kanaals Home Theatre Soundbar-systeem | HT-S20R HT-S20R 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  BRAVIA Theatre U | Draadloze nekspeaker | Dolby Atmos® BRAVIA Theatre U 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  Draadloze SRS-NS7 nekspeaker SRS-NS7 5 (1000) Verkrijgbaar vanaf

  Add to Favourites

  Bekijk alle gerelateerde producten

  • BRAVIA 8

   K-55XR80

   139 cm (55 inch)

   Ondersteuning

   Downloads

   Handleidingen

   Vragen en antwoorden

  • BRAVIA 8

   K-65XR80

   164 cm (65 inch)

   Ondersteuning

   Downloads

   Handleidingen

   Vragen en antwoorden

  • BRAVIA 8

   K-77XR80

   195 cm (77 inch)

   Ondersteuning

   Downloads

   Handleidingen

   Vragen en antwoorden

  Vooraanzicht van BRAVIA 8 met een screenshot van blauwe waterdruppels (2024)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Duncan Muller

  Last Updated:

  Views: 5917

  Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

  Reviews: 90% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Duncan Muller

  Birthday: 1997-01-13

  Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

  Phone: +8555305800947

  Job: Construction Agent

  Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

  Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.